Welkom bij Studio Elli

Laat je stralen. Voel je prachtig.

Studio Elli is een schoonheidssalon waarbij jij op de eerste plaats komt! Sinds 2019 is mijn doel ervoor te zorgen dat je naar buiten loopt als de beste versie van jezelf. Neem vandaag nog contact met me op en verwen jezelf met een van de services!

IMG_2503.jpg
 

Behandelingen

Untitled

Wimpers

Als je 's morgens niet veel tijd hebt of wanneer je het beu bent om je elke dag te maquilleren, dan is dit zeker iets voor jou!


 • Wimperlifting

  : je natuurlijke wimpers worden gekruld en gekleurd en dit voor 6-9 weken lang. • Wimperextensions one by one

  : valse wimpers worden geplaatst op je natuurlijke wimpers, 1 wimper op 1 wimper. Dit geeft een natuurlijk effect aan je blik. • Wimperextensions Volume

  : Valse wimpers worden met meerdere geplaatst op 1 natuurlijke wimper. Ideaal voor zij die niet veel wimpers hebben of graag een vol effect hebben.

Nagels

Heb je graag verzorgde nagels?
Dan heb je 3 mogelijkheden.

 • Je kan kiezen voor een manicure, hierbij worden je nagels mooi in vorm gevijld, je nagelriemen worden mooier en als extra kan je ze ook laten lakken.

 • Gellak is de volgende optie, dit blijft 2-4 weken op je nagels en voelt aan als een stevige nagellak. Dit kan ook afgeweekt worden.

 • Als laatste kan je kiezen voor gelnagels, hierbij kan je je nagels ook verlengen of de vorm veranderen in tegenstelling tot de gellak.

Untitled
Untitled

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn dé hype van deze tijd!

Wil je graag een mooie vorm? Dan is mapping zeker iets voor jou. Hierbij tekenen we de perfecte vorm voor jouw wenkbrauw. Nadien waxen we en epileren nog wat extra waar nodig. Je kan deze ook laten verven (blijft ongeveer 5 weken) of met henna laten kleuren (de henna blijft 5-10 dagen op de huid, 6-8 weken op de haartjes).

 

Recensies

Dit zeggen mijn klanten

 

Steeds tot in de puntjes verzorgde nagels. Ook super blij met mijn wimpers. Ik mis ze nu...

TOE TE VOEGEN

Mis je!

S. Vertongen

Voeg een recensie toe

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

 
IMG_2036.jpg

Altijd welkom na afspraak.

Openingsdagen

Maandag
Dinsdag
Woensdag

Vanaf 1 oktober 2021 ook op vrijdagnamiddag

 
 

Neem contact met ons op!

Sneek 7, 1860 Meise

0477 51 11 36

 • Instagram
 • Facebook

Bedankt voor de inzending!